Let op, geld lenen kost ook geld.

logo geld-lenen.netGeld-lenen.net is een informatieve website over financiële producten met een focus op leningen en kredieten. Ons doel bestaat uit twee luiken: Enerzijds het verschaffen van informatie over bepaalde topics en anderzijds om u als bezoeker in staat te stellen om zoveel als mogelijk leningen met elkaar te vergelijken.

Via Geld-lenen.net hopen we dat je als bezoeker een voordeel kunt halen door enerzijds nuttige tips te verschaffen, maar ook door op zoek te gaan naar de goedkoopste kredietverstrekker tussen onze aangesloten partners. Dit zou je bij de start van je zoektocht naar een lening toch enigszins een kleine voorsprong moeten geven.

Alle informatie inclusief rentetarieven worden regelmatig nagezien, doch het kan zijn dat de eigenschappen van een lening of product wijzigt zonder ons medeweten. Het uitvoeren van simulaties gebeurt nooit op geld-lenen.net maar steeds op de website van de partners waarmee wij samenwerken. Op die manier ben je ook zeker dat de simulatie of vergelijking gebeurt aan de meest actuele voorwaarden en tarieven.

We streven er naar om alle informatie zo actueel als mogelijk te houden. Indien je een wijziging opmerkt die ons ontsnapt is, dan mag dit gerust gemeld worden via het contactformulier.

Leningen vergelijken

Geld lenen is niet gratis: Je zal doorgaans interesten moeten betalen van zodra je een lening afsluit. Daarom is het belangrijk om op zoek te gaan naar de goedkoopste lening die het best past binnen uw profiel. Leningen vergelijken is met andere woorden heel belangrijk en stelt je in staat om op langere termijn geld uit te sparen.

Toch raden we ook niet in alle gevallen aan om een lening af te sluiten. Doorheen de website kan je tips terugvinden waaruit kan blijken wanneer een lening interessant kan zijn, maar een deel van deze verantwoordelijkheid ligt ook bij onze partners: zij zijn immers verplicht om bij elke lening aanvraag uw kredietwaardigheid te controleren en te beoordelen of je in staat bent om een lening te bekomen. Elke kredietverstrekker gebruikt zijn eigen criteria om deze beoordeling te maken, doch zijn ze wettelijk verplicht om uw kredietgeschiedenis te controleren bij “Het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren” (CKP).

Recente berichten bekijken:

Ook op zoek naar een goedkope lening?

button leningen vergelijken
top